Chord Gitar Lagu Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) – Syahiba Saufa, Kunci Gitar Dasar Mudah Dimainkan

Chord Gitar Lagu Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) – Syahiba Saufa, Kunci Gitar Dasar Mudah Dimainkan

Berikut chord gitar lagu Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) yang dipopulerkan oleh Syahiba Saufa. Lagu Aku Ra Mundur diciptakan oleh James AP. Lagu yang menjadi salah satu singel Syahiba Saufa ini dirilis pada 29 April 2020.

Mas aku pingin crito tentang kita berdua wong tuowo ora setuju yen kowe lan aku bersatu kondomu marang aku kowe bakal berjuang pengengetku marang sliramu ojo sampek salah dalan aku ra mundur dek teko atimu masio sak dayak ra ngerestuiku koyo tepung kanji nong nduwur mejo yen gusti ngrestui wong tuo biso opo genggemen tanganku kalau kamu ragu optimis wae gusti mboten sare kondomu marang aku kowe bakal berjuang pengengetku marang sliramu ojo sampek salah dalan aku ra mundur dek teko atimu masio sak dayak ra ngerestuiku koyo tepung kanji nong nduwur mejo yen gusti ngrestui wong tuo biso opo aku ra mundur dek teko atimu masio sak dayak ra ngerestuiku koyo tepung kanji nong nduwur mejo yen gusti ngrestui wong tuo biso opo genggemen tanganku kalau kamu ragu optimis wae gusti mboten sare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *